Zeer Goedkoop Vliegen

Goedkoop Vliegen: Eindhoven Airport

Het vliegveld in Eindhoven is steeds populairder aan het worden. Dit komt doordat de prijzen ten eerste een stuk voordeliger zijn dan bijvoorbeeld de prijzen van Schiphol. Dit komt omdat er vooral low-cost maatschappijen vanaf Eindhoven Airport vliegen. Daarnaast is het vliegveld niet zo druk. Dit valt ook bij veel mensen in de smaak.

Goedkoop

De luchthaven van Eindhoven is erg voordelig. De low-cost maatschappijen die vanaf die vliegveld vliegen zorgen voor lage prijzen. Zelfs als er een andere vliegveld dichter bij je in de buurt ligt, zelfs dan kan het zijn dat met de reiskosten erbij, Eindhoven Airport nog steeds het voordeligste is.

Bereikbaarheid

De vliegveld van Eindhoven ligt ongeveer 15 minuten rijden van het centrum van Eindhoven af. Ook met het openbaar vervoer is het vliegveld goed te bereiken.

Bestemmingen

Omdat het een relatief klein vliegveld is zijn er maar een beperkt aantal mogelijke bestemmingen. Hierdoor blijven wel de prijzen laag.

Bestemmingen:

 Londen City

 Londen Stansted

 Barcelona (Girona)

 Rome (Ciampino)

 Malaga

 Milaan (Bergamo)

 Marseille (Provence)

 Madrid

 Boedapest

 Faro

 Dublin

 Alicante

 Parijs (orly)

 Pisa

 Katowice

 Stockholm

 Hamburg

 Valencia

 Reykjavik


Luchtvaartmaatschappijen

Vanaf het vliegveld in Eindhoven kun je met een klein aantal luchtvaartmaatschappijen vliegen. Dit zijn hoofdzakelijk prijsvechters, zodat de prijzen laag zijn.

Goedkope maatschappijen die vliegen vanaf Eindhoven:

 Cityjet

 Ryanair

 Transavia

 Wizzair

 OLT

 Iceland Express

 Airlinair


Parkeren

Bij de luchthaven zijn er genoeg parkeerplaatsen en je kunt er tegen een relatief lage prijs parkeren. Vooral het parkeren voor een lange periode is erg voordelig. Je kunt er ook voor kiezen om met het openbaar vervoer te komen, dan heb je helemaal geen parkeerkosten.

Goedkoop vliegen Met:
RyanAir
EasyJet
Transavia
Air Berlin

Goedkoop vliegen Naar:
Berlijn
Rome
Barcelona
Londen
Parijs
Warschau

 

Goedkoop vliegen Vanaf:
Eindhoven

Maastricht / Aachen

Niederrhein / Weeze

Keulen / Bonn